SPINELLI, SARA

SPINELLI, SARA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bioactive compounds from Norway spruce bark: Comparison among sustainable extraction techniques for potential food applications 1-gen-2019 Spinelli, Sara; Costa, Cristina; Conte, Amalia; La Porta, Nicola; Padalino, Lucia; Del Nobile, Matteo Alessandro
Bioactive compounds from orange epicarp to enrich fish burgers. 1-gen-2018 Spinelli, S.; Lecce, L.; Likyova, D.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Brewer’s spent grain to enhance food nutritional quality 1-gen-2015 Conte, Amalia; Spinelli, Sara; Lecce, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour 1-gen-2014 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Effect of durum wheat cultivars on physico-chemical and sensory properties of spaghetti 1-gen-2014 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Emerging techniques applied to by-products for food fortification 1-gen-2019 Marinelli, V.; Spinelli, S.; Angiolillo, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Extract from broccoli byproducts to increase fresh filled pasta shelf life 1-gen-2019 Angiolillo, L.; Spinelli, S.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.