LAMPIGNANO, VINCENZO
LAMPIGNANO, VINCENZO
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Conventional or blast freezing prior to frozen storage to preserve properties of fiordilatte cheese
2017-01-01 Conte, A.; Laverse, J.; Costa, C.; Lampignano, V.; Previtali, M. A.; Del Nobile, M. A.
Effect of compositional formulation on texture and microstructural of whey protein foam
2013-01-01 Gammariello, Daniela; Laverse, Janine Elisa; Lampignano, Vincenzo; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Conventional or blast freezing prior to frozen storage to preserve properties of fiordilatte cheese | 1-gen-2017 | Conte, A.; Laverse, J.; Costa, C.; Lampignano, V.; Previtali, M. A.; Del Nobile, M. A. | |
Effect of compositional formulation on texture and microstructural of whey protein foam | 1-gen-2013 | Gammariello, Daniela; Laverse, Janine Elisa; Lampignano, Vincenzo; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO |