GIULIANI, MARCELLA MICHELA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.726
NA - Nord America 3.517
AS - Asia 1.340
SA - Sud America 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
AF - Africa 2
OC - Oceania 2
Totale 8.611
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.500
IE - Irlanda 1.086
CN - Cina 865
IT - Italia 821
UA - Ucraina 721
SE - Svezia 618
TR - Turchia 146
FR - Francia 137
IN - India 127
FI - Finlandia 126
SG - Singapore 100
GB - Regno Unito 70
DE - Germania 65
VN - Vietnam 31
BE - Belgio 30
PK - Pakistan 25
IR - Iran 18
CZ - Repubblica Ceca 13
MX - Messico 10
RU - Federazione Russa 10
BR - Brasile 8
ES - Italia 8
EU - Europa 8
CA - Canada 6
AR - Argentina 5
JO - Giordania 5
JP - Giappone 5
TW - Taiwan 5
RO - Romania 4
CH - Svizzera 3
CL - Cile 3
ID - Indonesia 3
LU - Lussemburgo 3
NL - Olanda 3
TH - Thailandia 3
AU - Australia 2
BG - Bulgaria 2
HK - Hong Kong 2
HU - Ungheria 2
KR - Corea 2
PT - Portogallo 2
AT - Austria 1
CU - Cuba 1
HR - Croazia 1
IL - Israele 1
PH - Filippine 1
TN - Tunisia 1
UG - Uganda 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 8.611
Città #
Dublin 1.084
Chandler 763
Jacksonville 500
Dearborn 404
Nyköping 379
Nanjing 225
New York 221
Nanchang 115
Foggia 113
Beijing 109
Princeton 109
Ann Arbor 101
Wilmington 99
San Mateo 91
Ashburn 81
Boardman 65
Singapore 61
Shenyang 57
Hebei 44
Bari 42
Kunming 41
Rome 41
Woodbridge 41
Helsinki 40
Tianjin 40
Des Moines 37
Jiaxing 33
Dong Ket 31
Brussels 29
Changsha 28
Hangzhou 23
Zhengzhou 23
Jinan 21
Milan 21
Auburn Hills 19
Ningbo 19
Brno 13
Naples 13
Redwood City 13
Lagopesole 12
Munich 12
Napoli 12
Norwalk 12
Palermo 12
Islamabad 11
Falls Church 10
Bergamo 9
Bologna 9
Changchun 9
Florence 9
Hefei 9
Los Angeles 9
Shanghai 9
Torino 9
Washington 9
Stevenage 8
Taizhou 8
Catania 7
Guangzhou 6
Houston 6
Lanzhou 6
Reggio Calabria 6
Seattle 6
Aci Sant'Antonio 5
Borås 5
Cincinnati 5
Leawood 5
Luziania 5
Orange 5
Parma 5
Pavullo Nel Frignano 5
Pune 5
San Sebastian 5
San Severo 5
Turin 5
Apricena 4
Augusta 4
Avellino 4
Brescia 4
Centro 4
Colle Umberto 4
Council Bluffs 4
Genoa 4
Lahore 4
Magnago 4
Potenza 4
Quartu Sant'Elena 4
Roccaforzata 4
Tappahannock 4
Triggiano 4
Affi 3
Angri 3
Avigliano 3
Binetto 3
Chapel Hill 3
Duncan 3
Frattamaggiore 3
Fuzhou 3
Haikou 3
Jakarta 3
Totale 5.554
Nome #
Caratterizzazione qualitativa del fagiolo da granella (Phaseolus vulgaris L.) dei Monti Dauni 161
Lotta alla desertificazione. 146
2-DE comparative gluten analysis between one modern and one old durum wheat genotype. 141
Confronto fra genotipi antichi e moderni di frumento duro in relazione alla composizione del glutine 141
Crop salt tollerance: physiological, yield and quality aspects 131
Stress idrico del pomodoro, il ruolo della difesa fungicida. 125
Differences in gluten protein composition between old and modern durum wheat genotypes in relation to 20th century breeding in Italy 114
Effetti di azoto ed irrigazione su frumento duro 107
Effect of Olive-Mill Wastewater Application,Organo-Mineral Fertilization, and Transplanting Date on the Control of Phelipanche ramosa in Open-Field Processing Tomato Crops 107
Interventi sul contenuto idrico del suolo: drenaggio e irrigazione 106
Tecniche di risparmio idrico nella coltivazione del pomodoro da industria: aspetti fisiologici e produttivi 102
Adaptability of ‘Monti Dauni’ Bean Ecotypes in Plain Areas 101
Effetto dello stress idrico sui parametri fisiologici e produttivi in pomodoro da industria 99
Agronomic assessment of durum wheat genotypes cultivated under organic system in a Mediterranean area 98
Effetto del trattamento con azoxystrobin e della concimazione azotata in frumento duro 97
Qualitative characterization of cultivated and wild edible plants: mineral elements,phenols content and antioxidant capacity 96
Seedling characteristics in hydroponic culture and field performance of maize genotypes with different resistance to root lodging 95
Comparative analysis of gluten proteins in three durum wheat cultivars by a proteomic approach 95
Atti XXXVI Convegno SIA: Ricerca ed innovazione per le produzioni vegetali e la gestione delle risorse agro-ambientali 94
Giallume dell’astro colpisce i pomodori da industria pugliesi. 93
ATTI DEL V CONVEGNO DELLASSOCIAZIONE ITALIANA SOCIET SCIENTIFICHE AGRARIE "Relazione suolo, pianta, atmosfera: sicurezza e qualità delle produzioni agroalimentari e tutela dell’ambiente 91
Approccio proteomico per la caratterizzazione delle proteine di riserva del frumento duro. 91
Promoting sustainable tomato irrigation strategies in Mediterranean conditions via simulation modelling 91
Effetti dell’irrigazione con acqua salmastra sulla produzione e sulla composizione acidica dell’olio in ibridi di girasole (Helianthus annuus L.) a diverso contenuto in acido oleico. 90
Tecniche di risparmio idrico nella coltivazione del pomodoro da industria 89
Assessment of Storage Protein Composition in Old and Modern Durum Wheat Genotypes 89
Assessment of grain protein composition in old and modern Italian durum wheat genotypes 89
Valutazione dell’effetto del deficit idrico sulla composizione delle proteine di riserva del frumento duro mediante un approccio proteomico 88
Effect of Hoagland nutrient solution on Mineral Content of Radish (RaphanussativusL.)Microgreens 88
Composting of Olive Mill Pomace, Agro‐Industrial Sewage Sludge and Other Residues: Process Monitoring and Agronomic Use of the Resulting Composts 88
Valutazione dei fenomeni siccitosi: uno studio a carattere territoriale 86
Combined effects of deficit irrigation and strobilurin application on gas exchange, yield and water use efficiency in tomato (Solanum lycopersicum L.) 85
Variability for root and shoot traits in a maize poplulation grown in hydroponics and in the field and their relationships with vertical root pulling resistance. 84
Effetto dello stress idrico e salino su alcuni parametri produttivi del girasole (Helianthus annus L.). 84
Qualità salutistica del frumento duro valutata mediante determinazione dell'attività antiossidante 84
Effetto del fungicida azoxystrobin sulla risposta fisiologica e produttiva del pomodoro e del frumento. 84
Influenza del deficit idrico su efficienza d'uso e traslocazione dell'azoto in frumento duro 84
Yield response to deficit irrigation and partial root-zone drying in processing tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) 84
Deficit irrigation scheduling in processing tomato. 83
VALUTAZIONE PRODUTTIVA DI ALCUNI GENOTIPI DI FAGIOLO DA GRANELLA SECCA DEI MONTI DAUNI MERIDIONALI. 83
Effect of saline water on oil yield and quality of a high oleic sunflower (Helianthus annuus L.) hybrid 83
Risposta del pomodoro da industria all'irrigazione con acqua salmastra: aspetti quanti-qualitativi 83
Effects of conventional deficit irrigation and partial root-zone drying practices on “yield response factor” (ky) of processing tomato grown in Southern Italy. 83
Processing tomato cultivated under water deficit conditions: the effect of azoxystrobin 83
Agronomic assessment of soybean cultivated in Southern Italy 83
Effetti dell’irrigazione con acqua salmastra su alcuni aspetti quanti-qualitativi della produzione di pomodoro 82
La programmazione irrigua aziendale e la stima dell’evapotraspirazione delle colture tramite l’equazione Penman-Monteith: limiti, potenzialità e prospettive 81
Comparison among different durum wheat genotypes in relation to grain yield and quality under low nitrogen input 81
Influenza del regime irriguo sui principali caratteri qualitativi del sorgo da biomassa e da foraggio 81
Deficit Irrigation and Partial Root-Zone Drying Techniques in Processing Tomato Cultivated under Mediterranean Climate Conditions 81
Irrigation scheduling in processing tomato crop cultivated in Southern Italy: the role of physiological parameters. 80
Influenza del regime idrico e di bassi livelli di concimazione azotata sull'efficienza d'uso dell'azoto in frumento duro 80
Effect of water regime on physiological and quanti-qualitative parameters of processing tomato crop 80
Assessment of water stress tolerance in tomato: physiological and yield response. 80
Identifying the most promising agronomic adaptation strategies for the tomato growing systems in Southern Italy via simulation modeling 80
Irrigation with treated municipal wastewater on artichoke crop: assessment of soil and yield heavy metal content and human risk 79
Root and shoot traits of maize inbred lines grown in the field and in hydroponic culture and their ralationships with root lodging 78
Caratterizzazione di varietà di frumento duro (Triticum durum Desf.) mediante un approccio proteomico 78
Relationships between nitrogen utilization and grain technological quality in durum wheat: I. Nitrogen translocation and nitrogen use efficiency for protein. 78
Valutazione dell'espressione delle proteine di riserva di tre varietà di frumento duro (triticum durum desf.) mediante approccio proteomico 78
Analysis of gluten proteins composition during grain filling intwo durum wheat cuktivars submitted to two water regimes 77
Effects of the Irrigation with Treated Wastewaters on the Proximate Composition, Mineral, and Polyphenolic Profile of the Globe Artichoke Heads [Cynara cardunculus (L.)] 77
Risposta quanti-qualitativa della produzione biologica del frumento duro in Capitanata 76
Il Crop Water Stress Index (CWSI) nella programmazione irrigua del pomodoro da industria 76
Acybenzolar-S-Methyl, inducer of resistance against an abiotic stress (blossom end rot) on industry tomato 76
Relazione fra composizione proteica e qualità tecnologica del frumento duro 75
Proteomic strategies to support the identification of gluten and metabolic proteins in durum wheat 75
Ottimi risultati dal grano duro in successione a barbabietola 74
Influence of salt stress on oil fatty acid composition of two sunflower hybrids 74
Minimum tillage in dill (Anethum graveolens L.) 73
Influenza della concimazione solfatica sulla qualità tecnologica del frumento duro. 73
Effects of Genotype, Growing Season and Nitrogen Level on Gluten Protein Assembly of Durum Wheat Grown under Mediterranean Conditions 73
Effect of sulphur fertilization on grain quality and protein composition of durum wheat (Triticum durum, Desf.) 72
Dinamica della concentrazione salina del suolo a seguito d’irrigazione con acqua salmastra 70
The potential of a proteomic approach to optimize durum wheat technological quality 69
Effetto di acque irrigue salmastre sull’entità dei consumi evapotraspirativi del pomodoro coltivato in serra 69
Wastewater Reuse in Agriculture: Effects on Soil-Plant System Properties 69
Genetic variability for tolerance to trifluralin in corn (Zea mays) 68
The effect of strobilurin on ethylene production in flowers, yield and quality parameters of processing tomato grown under a moderate water stress condition in Mediterranean area 68
PRINCIPI E FATTORI CRITICI DELLA GESTIONE AGRONOMICA SECONDO IL METODO BIOLOGICO DI PRODUZIONE. 67
Variazioni Indotte dal Deficit Idrico sul Profilo delle Proteine diRiserva del Frumento Duro Durante il Grain Filling 67
Identification of QTLs for root characteristics in maize grown in hydroponics and analysis of their overlap with QTLs for grain yield in the field at two water regimes. 66
Durum wheat grain quality under different water regimes and nitrogen fertilization levels 66
Influence of water deficit and nitrogen fertilization on durum wheat technological quality 66
Relationships between nitrogen utilization and grain technological quality in durum wheat: II. Grain yield and quality 66
Water saving strategies assessment on processing tomato cultivated in Mediterranean region 66
Detection of QTLs for vertical root pulling resistance in maize and overlap with QTLs for root traits in hydroponics and for grain yield under different water regimes. 65
Differential Expression of Durum Wheat Gluten Proteome under Water Stress during Grain Filling 65
Groundwater Quality Risk due to Conventional Irrigated Agriculture in the “Apulian Tavoliere” 64
Effect of water stress on storage protein composition of two durumwheat varieties evaluated by a proteomic approach 64
Evaluation of acibenzolar-S-methyl and azoxystrobin on the control of blossom end rot in processing tomato cultivated under two different water regimes 64
Comparison of durum wheat varieties in relation to antioxidant activity of whole meal, semolina and pasta 64
Improved methods for proteomic analysis of gluten proteins in two Italian durum wheat cultivars 63
Influence of water deficit on durum wheat storage protein composition and technological quality 62
Confronto varietale in relazione all’attività antiossidante in frumento duro 62
Impact of nitrogen fertilisation strategies on the protein content, gluten composition and rheological properties of wheat for biscuit production 61
null 60
Effetto dell’Ambiente di Coltivazione sull’Espressione delle Proteine di Riserva in Frumento Duro. 60
Nitrogen utilization by wheat in a mediterranean environment 59
Soil-waste management as a chance to boost soil recovery and promote land restoration. 58
Totale 8.315
Categoria #
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Totale 36.902


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.669 311 141 107 41 193 245 259 37 139 25 135 36
2020/20211.089 124 14 120 20 149 122 139 59 151 140 12 39
2021/2022806 101 6 24 24 64 17 52 63 109 153 24 169
2022/20232.968 253 157 115 235 171 295 50 239 1.272 39 82 60
2023/2024793 102 31 62 35 73 294 21 33 3 12 8 119
2024/202554 54 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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