MOIO, LUIGI

MOIO, LUIGI  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A multidsciplinary approach to assess fruit quality of traditional italian ecotipes of tomato 1-gen-2003 Grandillo, S.; Genovese, A.; Giordano, I.; Moio, Luigi; Mustilli, A. C.; Parisi, M.; Piombino, P.; Sinesio, F.; Termolino, P.; Browler, C.
A new approach to examine the relationships between sensory and gas chromatography-olfactometry data using generalized procrustes analysis applied to six French Chardonnay wines 1-gen-2003 LE FUR, Y.; Mercurio, V.; Moio, Luigi; Blanquet, J.; Meunier, J. M.
Application of immunoblotting to the specific control of ovine casein fractionation 1-gen-1995 Chianese, L.; Mauriello, R.; Laezza, P.; Intorcia, N.; Moio, Luigi; Addeo, F.; Campus, R.
Aroma composition of red wines by different extraction methods and gas-chromatography-SIM/mass spectrometry analysis 1-gen-2004 Genovese, A.; DI MAGGIO, R.; Lisanti, M. T.; Piombino, P.; Moio, Luigi
Changes in the concentration of yeast-derived volatile compounds of red wine during malolactic fermentation with four commercial starter cultures of Oenococcus oeni. 1-gen-2006 Ugliano, M; Moio, Luigi
Characterization of lactic acid bacteria strains on the basis of neutral volatile compounds produced in whey. 1-gen-2001 G., Mauriello; Moio, Luigi; Moschetti, G.; Piombino, P.; Addeo, F.; Coppola, S.
Determination of ovine casein heterogeneity using gel electrophoresis and immunochemical techniques 1-gen-1992 Chianese, L.; Mauriello, R.; Moio, Luigi; Intorcia, N.; Addeo, F.
Differential pH-meter determination of total glucose and fructose in wine. 1-gen-2001 Moio, Luigi; Gambuti, A.; DI MARZIO, L.; Piombino, P.
Ethyl anthranilate, ethyl cinnamate, ethyl 2,3-dihydrocinnamate and methyl anthranilate: four important contributors to the aroma of Pinot noir wines. 1-gen-1995 Moio, Luigi; Etievant, P.
Gli odori di frutti rossi dell'aroma del vino. Parte I: Analisi sensoriale 1-gen-2004 Piombino, P.; Nicklaus, S.; LE FUR, Y.; LE QUERE, J. L.; Pessina, R.; Moio, Luigi
Gli odori di frutti rossi dell'aroma del vino. Parte II: Analisi strumentale 1-gen-2004 Piombino, P.; Genovese, A.; LE QUERE, J. L.; Pessina, R.; Moio, Luigi
Grana Padano cheese aroma. 1-gen-1998 Moio, Luigi; Addeo, F.
Hydrolysis and transformation of grape glycosidically bound volatile compounds during fermentation with three Saccharomyces yeast strains. 1-gen-2006 Ugliano, M; Bartowsky, Ej; Mccarthy, J; Moio, Luigi; Henschke, Pa
Hydrolysis of grape aroma precursors during malolactic fermentation with four commercial starter cultures of Oenococcus oeni. 1-gen-2003 Ugliano, M; Genovese, A; Moio, Luigi
I descrittori sensoriali ed i componenti volatili ad elevato impatto olfattivo dell’aroma del vino Fiano. 1-gen-2002 Moio, Luigi; DI MARZIO, L; Genovese, A; Genovese, A; Piombino, P; Squillante, E; Castellano, L; Mercurio, V.
Identificazione del sotolone: molecola di impatto dell’aroma del Vin Santo toscano. 1-gen-2001 Moio, Luigi; Piombino, P; Gambuti, A; DI MARZIO, L; Castellano, L; Genovese, A.
Idrolisi di precursori d’aroma glicosilati nel corso della fermentazione malolattica. 1-gen-2003 Ugliano, M; Genovese, A; Moio, Luigi
Il Rinascimento del Primitivo di Manduria DOC. 1-gen-2004 Filo, F.; Gambuti, A; Gargano, P.; Genovese, A.; Guastella, M.; LA GATTA, B.; LA NOTTE, E.; Lecce, Lucia; Lucas, U.; Millarte, A.; Moio, Luigi; Piancastelli, M.; Savino, V.; Sconosciuto, A.
Influence of flavor on goat feeding preferences 1-gen-2002 DE ROSA, G.; Moio, Luigi; Napolitano, F.; Grasso, F.; Gubitosi, L.; Bordi, A.
Isolation of specific oligoclonal antibodies against bovine αS1-casein by FPLC tandem immunoaffinity of the polyclonal antibodies. 1-gen-1998 Moio, Luigi; Marchisano, C; Addeo, F.