Sfoglia per Autore
Study on the influence of visible molds on primary and secondary shelf life of pasteurized gnocchi
2023-01-01 Lacivita, V.; Lordi, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Fruit and vegetable by-products as source of bioactive compounds to preserve handmade fresh pasta
2023-01-01 Panza, O.; Lacivita, V.; Tarantino, F.; Manzi, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Sustainable use of fruit and vegetable by-products for designing new food packaging systems
In corso di stampa Dilucia, Flavia; Lacivita, Valentina; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Study on the influence of visible molds on primary and secondary shelf life of pasteurized gnocchi | 1-gen-2023 | Lacivita, V.; Lordi, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A. | |
Fruit and vegetable by-products as source of bioactive compounds to preserve handmade fresh pasta | 1-gen-2023 | Panza, O.; Lacivita, V.; Tarantino, F.; Manzi, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A. | |
Sustainable use of fruit and vegetable by-products for designing new food packaging systems | In corso di stampa | Dilucia, Flavia; Lacivita, Valentina; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile