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Cooking behaviour and acceptability of composite pasta made of semolina and toasted or partially defatted soy flour 1-gen-2011 Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Fares, C.; Terracone, Carmela; La Notte, E.
Effects of the addition of a meal deriving from toasted durum wheat kernels on dough properties and spaghetti cooking behavior 1-gen-2011 Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Terracone, Carmela
Effects of the addition of a meal deriving from toasted durum wheat kernels on dough properties and spaghetti cooking behavior 1-gen-2011 Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Terracone, Carmela
Paste funzionali di semola con soia ed orzo 1-gen-2012 Lamacchia, Carmela; Lamparelli, S.; Pati, Sandra; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo
Interazione tra le proteine dell'orzo e della semola durante la pastificazione ed effetti sul comportamento alla cottura e l'accettabilità del prodotto 1-gen-2012 Lamacchia, Carmela; S., Lamaparelli; G., Petrella; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine 1-gen-2012 Lamacchia, Carmela; Nazzaro, F.; Petrella, G.; DE PILLI, Teresa; Lamparelli, S.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo
Metodo per la detossificazione delle proteine del glutine dalla granella dei cereali 1-gen-2012 DI LUCCIA, Aldo; Gianfrani, Carmela; Lamacchia, Carmela
Phenolic composition and antioxidant activity of Southern Italy monovarietal virgin olive oils 1-gen-2012 G., Gambacorta; M., Faccia; A., Trani; Lamacchia, Carmela; T., Gomes
Proteolysis of Cacioricotta cheese made from goat milk coagulated with caprifig (Ficus carica sylvestris) or calf rennet 1-gen-2012 M., Faccia; G., Picariello; A., Trani; P., Loizzo; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo
Artificial aging of Uva di Troia and Primitivo using oak chips inoculated with Penicillium purpurogenum. 1-gen-2012 Bevilacqua, Antonio; Ciccarone, Claudio; Gambacorta, G.; Irlante, G.; Lamacchia, Carmela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Cheese Processing 1-gen-2013 DI LUCCIA, Aldo; M., Faccia; C., Incoronato; F., Inglese; Lamacchia, Carmela; S., Lamparelli; M., Occidente; D., Matassino
La pasta di mais aumenta il rischio di sviluppare obesità e diabete 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; La Gatta, Barbara; A., Schiavulli; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
La pasta di farro monococco non diminuirebbe il rischio di sviluppare il diabete 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; La Gatta, Barbara; D'Agnello, P.; Fariello, S.; Lamacchia, Olga; Cignarelli, Mauro; DI LUCCIA, Aldo
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
Proteolysis in fermented and not fermented dry cured salumi 1-gen-2013 A., Nicastro; La Gatta, Barbara; G., Picariello; D., De Marzo; Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Cereal-based gluten-free food: How to reconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 1-gen-2014 Lamacchia, Carmela; Camarca, Alessandra; Picascia, Stefania; Di Luccia, Aldo; Gianfrani, Carmen
Method for the detoxification of gluten proteins from grains of cereals 1-gen-2014 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Carmen, Gianfrani
Cereal-based gluten-free food: how to riconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 1-gen-2014 Lamacchia, Carmela; A., Camarca; S., Picascia; DI LUCCIA, Aldo; C., Gianfrani
Socio fondatore, Presidente e Legale rappresentante dello Spin-off New Gluten World 1-gen-2015 Lamacchia, Carmela
Conseguimento del premio Europeo NutriAwards- primo posto per l’invenzione del miglior processo innovativo Europeo conferito per la tecnologia Gluten Friendly 1-gen-2015 Lamacchia, Carmela
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