Sfoglia per Autore
Molecular characterization of lactic acid populations associated with wine spoilage
2004-01-01 Beneduce, Luciano; Spano, Giuseppe; Vernile, Anna; Tarantino, D.; Massa, Salvatore
Cloning and characterization of the hsp 18.55 gene, a new member of the small heat shock gene family isolated from wine Lactobacillus plantarum
2005-01-01 Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano; Perrotta, C.; Massa, Salvatore
A beta-glucosidase gene isolated from wine Lactobacillus plantarum is regulated by abiotic stresses.
2005-01-01 Spano, Giuseppe; Rinaldi, A.; Ugliano, M.; Moio, L.; Beneduce, Luciano; Massa, S.
Real-time PCR for the detection of Escherichia coli O157:H7 in dairy and cattle wastewater
2005-01-01 Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano; Terzi, V.; Stanca, A. M.; Massa, Salvatore
Microbiological and chemical characteristics of “monti dauni meridionali” Caciocavallo cheese
2006-01-01 Vernile, Anna; Spano, Giuseppe; Lecce, A.; Tarantino, D.; Beneduce, Luciano; Massa, Salvatore
I geni codificanti per small heat shock proteins sono essenziali per la crescita di Lactobacillus plantarum.
2006-01-01 U., Della Vella; Fiocco, Daniela; Vernile, Anna; Massa, Salvatore; Spano, Giuseppe
Identificazione e caratterizzazione del gene codificante per la tirosina decarbossilasi in Lactobacillus plantarum
2006-01-01 Spano, Giuseppe; F., Lamacchia; Fiocco, Daniela; Beneduce, Luciano; Massa, Salvatore
Microbial Study of Pecorino Siciliano cheese throughout ripening
2006-01-01 Vernile, A.; Spano, Giuseppe; Beresford, T. P.; Fox, P. F.; Beneduce, Luciano; Massa, Salvatore
Characterization of wine Lactobacillus plantarum by PCR-DGGE and RAPD-PCR analysis and identification of Lactobacillus plantarum strains able to degrade arginine
2006-01-01 Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano; DE PALMA, Laura; Quinto, Maurizio; Vernile, Anna; Massa, Salvatore
Molecular analysis of a durum wheat ‘stay green’ mutant: Expression pattern of photosynthesis-related genes
2006-01-01 P., Rampino; Spano, Giuseppe; S., Pataleo; G., Mita; J. A., Napier; N., DI FONZO; P. R. SHEWRY AND C., Perrotta
Environmental stress response in wine Lactic Acid Bacteria: beyond Bacillus subtilis
2006-01-01 Spano, Giuseppe; Massa, Salvatore
Valutazione della diversità microbica in un impianto di depurazione di acque reflue ad eleveta salinità mediante PCR-DGGE
2006-01-01 Beneduce, Luciano; Francesco, Lamacchia; Luisa, Pellicani; Ian, Head; Francesco, Consiglio; Massa, Salvatore; Spano, Giuseppe
Chemical Studies of Pecorino Siciliano Cheese throughout Ripening
2007-01-01 Vernile, Anna; Beresford, Tp; Spano, Giuseppe; Massa, Salvatore; Fox, Pf
BIOGENIC AMINES FORMATION IN FERMENTED BEVERAGES: TARGETS, TOOLS AND TRIUMPHS. INVITED REVIEW
2007-01-01 Fiocco, Daniela; I., Pardo; Palermo, Carmen; Spano, Giuseppe; Massa, Salvatore
The ftsH gene of Lactobacillus plantarum: characterization, regulation in response to abiotic stresses and identification of a putative CtsR box which is able to bind the CtsR repressor
2007-01-01 Fiocco, Daniela; D., Pepe; P., Hols; M., Sacco; L., Muscariello; T., Msadek; Spano, Giuseppe
DEVELOPMENT OF MOLECULAR TOOLS FOR THE DETECTION OF FOOD- AND WATER-BORNE PATHOGENIC BACTERIA.
2007-01-01 Beneduce, Luciano; Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppe
Regulation of stress response in Lactobacillus
2007-01-01 Fiocco, Daniela; Capozzi, Vittorio; Vernile, Anna; D., Pepe; P., Hols; Spano, Giuseppe
Aromatich flavours in pasta: effect of cultivars, transformation process and microorganisms.
2007-01-01 Beleggia, Romina; Spano, Giuseppe
Analisi di composti volatili in frumento duro: effetto delle varietà e del processo di trasformazione.
2007-01-01 Beleggia, Romina; Platani, Cristiano; Spano, Giuseppe; Trono, Daniela; Fares, Clara; Cattivelli, Luigi
Small Heat Schock Proteins: Genetic characterization and improved adaptation to heat, cold, low pH and solvent tolerance in Lactobacillus
2007-01-01 Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Beneduce, Luciano; P., Hols; J., Guzzo; Spano, Giuseppe
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile