Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 13 di 13
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biopreservation of fior di latte cheese 1-gen-2014 Angiolillo, Luisa; Conte, Amalia; Zambrini, A. V.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Alimenti arricchiti con probiotici e prebiotici 24-feb-2014 Angiolillo, Luisa
Technological strategies to produce functional meat burgers 1-gen-2015 Angiolillo, Luisa; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
The extraction of bioactive compounds from food residues using microwaves 1-gen-2015 Angiolillo, Luisa; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia
Biotechnological approach to preserve fresh pasta quality 1-gen-2017 Angiolillo, L.; Del Nobile, M. A.
How to Fortify a Fish Burger with Probiotic Microorganisms 1-gen-2017 Angiolillo, L.; Danza, A.; Del Nobile, M. A.
Recent advances in food packaging with a focus on nanotechnology 1-gen-2017 Angiolillo, L.; Spinelli, S.; Del, Nobile; M., A.
Microencapsulated Lactobacillus reuteri combined with modified atmosphere as a way to improve tuna burger shelf life 1-gen-2017 Angiolillo, Luisa; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo A.
A new method to bio-preserve sea bass fillets 1-gen-2018 Angiolillo, L.; Del, Nobile; M., A.
Enzyme crystals and hydrogel composite membranes as new active food packaging material. 1-gen-2018 Mirabelli, V.; Majidi Salehi, S.; Angiolillo, L.; Belviso, B. D.; Del Nobile, M. A.; Di Profio, G.; Caliandro, R.
Lactobacillus plantarum 5BG Survives During Refrigerated Storage Bio-Preserving Packaged Spanish-Style Table Olives (cv. Bella di Cerignola) 1-gen-2018 Lavermicocca, P.; Angiolillo, L.; Lonigro, S. L.; Valerio, F.; Bevilacqua, A.; Perricone, M.; Del Nobile, M. A.; Corbo, M. R.
Extract from broccoli byproducts to increase fresh filled pasta shelf life 1-gen-2019 Angiolillo, L.; Spinelli, S.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Emerging techniques applied to by-products for food fortification 1-gen-2019 Marinelli, V.; Spinelli, S.; Angiolillo, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Mostrati risultati da 1 a 13 di 13
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile