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Protein Modifications in Cooked Pork Products 1-gen-2017 DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Gagliardi, Rosa; Picariello, Gianluca
Protein Modifications in Cooked Pork Products 1-gen-2017 DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Gagliardi, Rosa; Picariello, Gianluca
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. 1-gen-2017 Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum). 1-gen-2017 Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Protein aggregation mechanism in UHT milk: supramolecular evidences 1-gen-2020 Rutigliano, M.; Rusco, G.; Picariello, G.; Bulgari, O.; Spadaccino, G.; Gagliardi, R.; Di Luccia, A.; Addeo, F.; la Gatta, B.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
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