Sfoglia per Rivista  FOOD BIOSCIENCE

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Accelerating the process development of innovative food products by prototyping through 3D printing technology 1-gen-2023 Derossi, Antonio; Corradini Maria, G.; Caporizzi, Rossella; Oral M., Onur; Severini, Carla
Microbial-based biofortification to mitigate African micronutrients deficiency: A focus on plant-based fermentation as source of B-group vitamins 1-gen-2023 Olanbiwoninu, A; Greppi, A; Awotundun, T; Adebayo, Ea; Spano, G; Mora, D; Russo, P
Optimizing liquid smoke conditions for the production and preservation of innovative fish products 1-gen-2023 Racioppo, A; Speranza, B; Pilone, V; Stasi, A; Mocerino, E; Scognamiglio, G; Sinigaglia, M; Corbo, Mr
Protein network assessment and sensory characteristics of durum wheat fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders 1-gen-2023 la Gatta, B; Rutigliano, M; Dilucia, F; Liberatore, Mt; Viscecchia, R; Bimbo, F; Di Luccia, A
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile