Sfoglia per Rivista  FOOD AND NUTRITION SCIENCES

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bifidobacteria as potential functional starter cultures: a case study by MSc students in Food Science and Technology (University of Foggia, Southern Italy). 1-gen-2012 Bevilacqua, Antonio; Cagnazzo, M. T.; Caldarola, C.; Ciuffreda, E.; Dragano, A. R.; Franchino, S.; Lauriola, R.; Pacifico, A.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Comparison of direct microbial count procedures for planktonics and sessiles enumeration 1-gen-2014 Speranza, B.; Racioppo, A.; Bevilacqua, A.; Sinigaglia, M.; *Altieri, C
Comparison of direct microbial count procedures for planktonics and sessiles enumeration 1-gen-2014 Speranza, B.; Racioppo, A.; Bevilacqua, A.; Sinigaglia, M.; *Altieri, C
Comparison of direct microbial count procedures for planktonics and sessiles enumeration. 1-gen-2014 Speranza, Barbara; Racioppo, Angela; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Altieri, Clelia
Functional characterization of bifidobacteria of human origin: a case study by the students of Food Science and Technology of the University of Foggia (Southern Italy 1-gen-2014 Ciuffreda, E.; Angino, V.; Cifelli, A.; Foti, R.; Forte, R. I.; Graziani, F.; Longo, A. G.; Longo, A.; Maglia, V.; Ricciardi, E. F.; Sabatino, A.; Tomaiuolo, A.; Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Functional starter cultures for meat: a case study on technological and probiotic characterization 1-gen-2015 Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Speranza, Barbara; Di Maggio, B.; Gallo, M.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Gluten-Free Bread Enriched with Vegetable Flours 1-gen-2018 Saccotelli, M. A.; Spinelli, S.; Conte, A.; Del, Nobile; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Nutraceutical properties of meat from grazing Podolian young bulls 1-gen-2014 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; A., Braghieri; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Quality of Soppressata salami from Pugliese pigs as affected by rearing system. 1-gen-2014 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; D'Angelo, Francesca; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Use of starter cultures in olives: a not correct use could cause a delay of performances 1-gen-2013 Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile