Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 81 a 100 di 128
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Changes in phenol composition of Pyrus communis L. leaves infected by ESFY phytoplasma. 1-gen-2002 Lattanzio, Vincenzo; V, Terzano; R, Pastore; M, Dhallewin
Potenziale utilizzo di sottoprodotti derivanti dalla lavorazione industriale del carciofo: antiossidanti di natura fenolica ed inulina. 1-gen-2002 Lattanzio, Vincenzo; N., Cicco; R., Terzano; S., Raccuia; G., Mauromicale; D., Di Venere; V., Linsalata
Bioactive polyphenols: their role in quality and storability of fruit and vegetables. 1-gen-2003 Lattanzio, Vincenzo
I composti fenolici di interesse biologico. 1-gen-2003 Lattanzio, Vincenzo; Ruggiero, P.
Pigmenti e coloranti vegetali. 1-gen-2003 Capasso, R.; Lattanzio, Vincenzo; Violante, A.
the role of plant phenolics in the postharvest physiology and quality of fruit and vegetables. 1-gen-2003 Lattanzio, Vincenzo
Stimulation of antioxidant phenolics in shoot cultures of oregano (Origanum vulgare L.). 1-gen-2004 Cicco, N; Morone, Fortunato; I, Ruta; C, Tagarelli; A, Terzano; R, Lattanzio; Lattanzio, Vincenzo
Stimolazione di antiossidanti fenolici in colture in vitro di origano (Origanum vulgare L.). 1-gen-2004 Cicco, N; Lattanzio, Vincenzo; MORONE FORTUNATO, I; Ruta, C; Tagarelli, A; Terzano, R.
Antioxidant activities of artichoke phenolics. 1-gen-2005 Lattanzio, Vincenzo; Cicco, N; Linsalata, V.
Seed coat tannins and bruchid resistance in stored cowpea seeds. 1-gen-2005 Lattanzio, Vincenzo; Terzano, R.; Cicco, N.; Cardinali, A.; DI VENERE, D.; Linsalata, V.
Morphological and biochemical changes during growth and development of artichoke buds. 1-gen-2005 Di, Venere; D, Linsalata; V, Calabrese; N, Pieralice; M, Bianco; V., V.; Lattanzio, Vincenzo
Characterization of artichoke genotypes using RAPD markers. 1-gen-2005 Sonnante, G; Perrino, P; DE POLIS, A; Lattanzio, Vincenzo
Preliminary results on identification of molecules induced in apricot trees after ESFY phytoplasma inoculation by grafting. 1-gen-2006 Pastore, M; Baffone, E; Bertaccini, A; Botti, S; Lattanzio, Vincenzo; Terzano, R; DE PAOLIS, A; D'Hallewin, G.
Influences of ripening stage on quality indexes in apricot for fresh market and processing. 1-gen-2006 Dinnella, C; Gargaro, M. T.; Monteleone, E; Cicco, N; Infantino, V; Lattanzio, Vincenzo; Xiloyannis, C.
Role of phenolics in the resistance mechanisms of plants against fungal pathogens and insects. 1-gen-2006 Lattanzio, Vincenzo; Lattanzio, V. M. T; Cardinali, A.
Some physiological and ecological role of plant phenolics. 1-gen-2006 Lattanzio, Vincenzo
Secondary metabolism. 1-gen-2006 Lattanzio, Vincenzo
Influence of Calcium on the Activity of Enzymes Involved in Kiwifruit Ripening. 1-gen-2007 Cicco, N; Dichio, B; Xiloiannis, C; Sofo, A; Lattanzio, Vincenzo
Purification and characterization of a cationic peroxidase from artichoke leaves. 1-gen-2007 Cardinali, A; Sergio, L; Di, Venere; D, Linsalata; V, ; Fortunato, D; Conti, A; Lattanzio, Vincenzo
Plant phenolics – Secondary metabolites with diverse functions 1-gen-2008 Lattanzio, Vincenzo; Kroon, P. A.; Quideau, S; AND TREUTTER, D.
Mostrati risultati da 81 a 100 di 128
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile