Sfoglia per Rivista
Serum antioxidant capacity and peroxide level of seven healthy subjects after consumption of different foods
2016-01-01 Laus, Maura N.; Soccio, Mario; Alfarano, Michela; Pasqualone, Antonella; Lenucci, Marcello S.; Miceli, Giuseppe Di; Pastore, Donato
Volatile organic compound data of ready-to-cook tuna fish-burgers: Time evolution in function of different and/or combined mild preservation technologies and relevant statistical analysis
2019-01-01 Mentana, Annalisa; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Serum antioxidant capacity and peroxide level of seven healthy subjects after consumption of different foods | 1-gen-2016 | Laus, Maura N.; Soccio, Mario; Alfarano, Michela; Pasqualone, Antonella; Lenucci, Marcello S.; Miceli, Giuseppe Di; Pastore, Donato | |
Volatile organic compound data of ready-to-cook tuna fish-burgers: Time evolution in function of different and/or combined mild preservation technologies and relevant statistical analysis | 1-gen-2019 | Mentana, Annalisa; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile