Sfoglia
Role of a Nutraceutical Mixture in Ameliorating Liver Steatosis by Preventing Oxidative Stress and Mitochondrial Dysfunction in a NAFLD Model
2023-01-01 Bukke, VIDYASAGAR NAIK
Identification of the novel G250R variant indicates a role for Thrombomodulin in modulating the risk for venous thromboembolism
2023-01-01 Ariano, Anastasia
Dati del consumatore tra persona e contratto: una prospettiva italo-europea
2020-01-01 Versaci, Giuseppe
Methicillin Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in raw buffalo milk and its fate along the human gastrointestinal tract: an in vitro study
2020-01-01 Spinelli, Elisa
Life style, medicine and anabolic steroids: organ damages, new molecular biomarkers, epidemiology, pathology and toxicology
2020-01-01 Sessa, Francesco
Ciao Shqipëria! Il ruolo storico-educativo e culturale dei media italiani in Albania nell’età contemporanea
2020-01-01 Saracino, Vito
Food, nutrition services and health system management: investigating the cost-disease relationship
2020-01-01 Salvatore, Fiorella Pia
Impact of protein intake on weaning from mechanical ventilation in ICU patients
2020-01-01 Rauseo, Michela
Economia e tecnologie per lo sviluppo sostenibile Quality of life in rural areas: the Index of isolation
2010-01-10 Fiore, Mariantonietta
Il lessico della paideia in etá attica. Tra trophé e phármakon
2020-01-01 Lopez, Ivonne
Stress responsive biomarkers for Lactobacillus plantarum robustness
2020-01-01 Longo, Angela
Role of TRAP1 in the adaptive metabolic response under hypoxic conditions in human colorectal carcinoma
2020-01-01 LI BERGOLIS, Valeria
Free fatty acids cause kidney injury and lipid metabolic memory in obesity related glomerulopathy
2020-01-01 Colia, ANNA LAURA
Aspergillus from grapes: ochratoxin A risk in relation to climate change and new strategies for reducing contamination
2020-01-01 Cervini, CARLA FRANCESCA
Cerebral and CSF amyloid load, and recovery of semantic material in Alzheimer disease patients
2020-01-01 Carapelle, Elena
I processi di Assicurazione della Qualità: Le competenze dei docenti universitari
2020-01-01 Caposeno, Katia
Species Identification and Food Fraud Analysis in Commercial Fish Products Through DNA- based methods
2022-01-01 Ali, Ashraf
Development of new analytical methods for the monitoring of emerging contaminants in foodstuffs
2022-01-01 Croce, Lucia
Correlazioni genotipo-fenotipo in pazienti affetti da melanoma cutaneo portatori della variante patogenetica p.E318k di MITF.
2019-05-22 Ciccarese, Giulia
Approcci didattici e tecnologie per la ri-ambientazione del processo educativo e dell’apprendimento nelle attività motorie e nell’Educazione fisica. La formazione dell’insegnante per la promozione della salute e la prevenzione.
2021-01-01 Vasciarelli, Elena
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 8 Tesi di dottorato332
Data di pubblicazione
- 2020 - 202374
- 2010 - 2019204
- 2000 - 200936
- 1990 - 199916
- 1988 - 19892
Editore
- Università degli Studi di Foggia332
Settore disciplinare
- Settore L-FIL-LET/06 - Letteratur...1
Keyword
- food safety8
- durum wheat4
- probiotici4
- sicurezza alimentare4
- antioxidant activity3
- Archeologia3
- education3
- educazione3
- miRNA3
- mycotoxins3
Lingua
- eng103
- ita68
Accesso al fulltext
- open271
- no fulltext53
- reserved5
- embargoed3