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. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura
2005-01-01 Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat
1997-01-01 DI LUCCIA, Aldo; R., Sacchi; A., Satriani; L., Ferrara
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species
1996-01-01 R., Sacchi; DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; I., Giudicianni; V., Piscopo; L., Paolillo
A new hemoglobin phenotype in an Apulian native horse breed
1994-01-01 E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; C., Scognamillo; D., Vincenti
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat
2004-01-01 DI LUCCIA, Aldo; V., DI MARTINO; F., Cassotta; A., Trani; G., Varricchio; M., Faccia; S., SPAGNA MUSSO; D., Matassino
A proteomic approach to plasmin and chymosin activity on river buffalo and bovine pure β-casein.
2007-01-01 P., Loizzo; A., Trani; M., Faccia; G., Alvitti; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats.
2005-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Negro, D.; Bramante, G.; Pieragostini, E.
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2005-01-01 G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; F., Addeo; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2005-01-01 G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura | 1-gen-2005 | Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio | |
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat | 1-gen-1997 | DI LUCCIA, Aldo; R., Sacchi; A., Satriani; L., Ferrara | |
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species | 1-gen-1996 | R., Sacchi; DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; I., Giudicianni; V., Piscopo; L., Paolillo | |
A new hemoglobin phenotype in an Apulian native horse breed | 1-gen-1994 | E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; C., Scognamillo; D., Vincenti | |
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat | 1-gen-2004 | DI LUCCIA, Aldo; V., DI MARTINO; F., Cassotta; A., Trani; G., Varricchio; M., Faccia; S., SPAGNA MUSSO; D., Matassino | |
A proteomic approach to plasmin and chymosin activity on river buffalo and bovine pure β-casein. | 1-gen-2007 | P., Loizzo; A., Trani; M., Faccia; G., Alvitti; DI LUCCIA, Aldo | |
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. | 1-gen-2005 | DI LUCCIA, Aldo; Negro, D.; Bramante, G.; Pieragostini, E. | |
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1-gen-2005 | G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; F., Addeo; DI LUCCIA, Aldo | |
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1-gen-2005 | G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; DI LUCCIA, Aldo |
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