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. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura
2005-01-01 Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats.
2005-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Negro, D.; Bramante, G.; Pieragostini, E.
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2005-01-01 G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; DI LUCCIA, Aldo
A study of neutral lipids from river buffalo meat.
1994-01-01 DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; R., Sacchi; S., Gigli; L., Ferrara
Alpha and beta globin gene polymorphism in Gentile di Puglia sheep
2001-01-01 E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; R., Rullo
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina.
1997-01-01 Santoro, A; Sarli, T.; DI LUCCIA, Aldo; Ferrara, L.; Nota, G.; Migliaccio, M.; SPAGNA MUSSO, S.
Analysis of buffalo hemoglobins by isoelectric focusing in immobilized pH gradients
1989-01-01 DI LUCCIA, Aldo; L., Iannibelli; L., Ferrara; L., Ledda; M., Annunziata; M., Iorio; L., Manca; B., Masala
Azione proteolitica di Lactobacillus sakei, Lactobacillus farciminis e Lactobacillus plantarum sulle proteine sarcoplasmatiche di carne suina
1999-01-01 Basso, A.; Bottiglieri, C.; Maglione, G.; DI LUCCIA, Aldo
Biochemical characterization of “Laticauda” ovine hard cheese to value and to safeguard a traditional dairy product of “Sannita” bio-territory.
2009-01-01 D., Matassino; N., Castellano; G., Gigante; F., Inglese; L., Rillo; F., Romagnuolo; A., Trani; G., Varricchio; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura | 1-gen-2005 | Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio | |
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. | 1-gen-2005 | DI LUCCIA, Aldo; Negro, D.; Bramante, G.; Pieragostini, E. | |
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1-gen-2005 | G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; DI LUCCIA, Aldo | |
A study of neutral lipids from river buffalo meat. | 1-gen-1994 | DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; R., Sacchi; S., Gigli; L., Ferrara | |
Alpha and beta globin gene polymorphism in Gentile di Puglia sheep | 1-gen-2001 | E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; R., Rullo | |
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina. | 1-gen-1997 | Santoro, A; Sarli, T.; DI LUCCIA, Aldo; Ferrara, L.; Nota, G.; Migliaccio, M.; SPAGNA MUSSO, S. | |
Analysis of buffalo hemoglobins by isoelectric focusing in immobilized pH gradients | 1-gen-1989 | DI LUCCIA, Aldo; L., Iannibelli; L., Ferrara; L., Ledda; M., Annunziata; M., Iorio; L., Manca; B., Masala | |
Azione proteolitica di Lactobacillus sakei, Lactobacillus farciminis e Lactobacillus plantarum sulle proteine sarcoplasmatiche di carne suina | 1-gen-1999 | Basso, A.; Bottiglieri, C.; Maglione, G.; DI LUCCIA, Aldo | |
Biochemical characterization of “Laticauda” ovine hard cheese to value and to safeguard a traditional dairy product of “Sannita” bio-territory. | 1-gen-2009 | D., Matassino; N., Castellano; G., Gigante; F., Inglese; L., Rillo; F., Romagnuolo; A., Trani; G., Varricchio; DI LUCCIA, Aldo |
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Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 64
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Data di pubblicazione
- 2000 - 2009 25
- 1990 - 1999 25
- 1985 - 1989 14
Editore
- Chiriotti 2
- AIDIC 1
- Claudio Grenzi sas 1
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Rivista
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