Sfoglia per Rivista ULTRASONICS SONOCHEMISTRY
Low-frequency, high-power ultrasound treatment at different pressures for olive paste: Effects on olive oil yield and quality
2019-01-01 Servili, M.; Veneziani, G.; Taticchi, A.; Romaniello, R.; Tamborrino, A.; Leone, A.
Ultrasound processing of fresh and frozen semi-skimmed sheep milk and its effects on microbiological and physical-chemical quality
2019-01-01 Balthazar, Celso F.; Santillo, Antonella; Guimarães, Jonas T.; Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Esmerino, Erick A.; Cristina Silva, Marcia; Raices, Renata S. L.; Freitas, Mônica Q.; Cruz, Adriano G.; Albenzio, Marzia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Low-frequency, high-power ultrasound treatment at different pressures for olive paste: Effects on olive oil yield and quality | 1-gen-2019 | Servili, M.; Veneziani, G.; Taticchi, A.; Romaniello, R.; Tamborrino, A.; Leone, A. | |
Ultrasound processing of fresh and frozen semi-skimmed sheep milk and its effects on microbiological and physical-chemical quality | 1-gen-2019 | Balthazar, Celso F.; Santillo, Antonella; Guimarães, Jonas T.; Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Esmerino, Erick A.; Cristina Silva, Marcia; Raices, Renata S. L.; Freitas, Mônica Q.; Cruz, Adriano G.; Albenzio, Marzia |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile