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Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines.
2007-01-01 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Identification of minor anthocyanin pigments in grape skin extracts by HPLC-DAD-MS/MS
2008-01-01 Pati, Sandra; Liberatore, MARIA TERESA; G., Gambacorta; La Gatta, Barbara; LA NOTTE, Ennio
Influence of cluster thinning on grape and wine composition and wine quality of “Syrah” and “Nero di Troia”
2008-01-01 G., Gambacorta; Fragasso, Mariagiovanna; LA GATTA, Mirco; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Pre-fermentative cold maceration for the aroma enhancement of Aglianico and Montepulciano wines
2010-01-01 Fragasso, M.; Antonacci, D.; Pati, Sandra; La Gatta, Barbara; La Gatta, M.; Coletta, A.; La Notte, E.
Phenolic composition of Aglianico and Nero di Troia grapes and wines as affected by cover cropping and irrigation
2011-01-01 G., Gambacorta; D., Antonacci; M., la Gatta; M., Faccia; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; A., Coletta; E., La Notte
Aleatico wine as affected by cryomaceration
2011-01-01 E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci
Influence of cluster thinning on volatile compounds of Syrah and Nero di Troia grapes and wines
2011-01-01 Fragasso, Mariagiovanna; Pati, Sandra; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Tufariello; D., Antonacci; E., La Notte
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine
2012-01-01 Lamacchia, Carmela; Nazzaro, F.; Petrella, G.; DE PILLI, Teresa; Lamparelli, S.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo
Interazione tra le proteine dell'orzo e della semola durante la pastificazione ed effetti sul comportamento alla cottura e l'accettabilità del prodotto
2012-01-01 Lamacchia, Carmela; S., Lamaparelli; G., Petrella; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo
Paste funzionali di semola con soia ed orzo
2012-01-01 Lamacchia, Carmela; Lamparelli, S.; Pati, Sandra; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo
Proteolysis in fermented and not fermented dry cured salumi
2013-01-01 A., Nicastro; La Gatta, Barbara; G., Picariello; D., De Marzo; Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Effect of chestnut extract and chestnut fiber on viability of potential prebiotico Lactobacillus strains under gastrointestinal tract conditions
2013-01-01 Blaiotta, G; la Gatta, B; Capua, M; Di Luccia, A; Coppola, R; Aponte, M.
La pasta di mais aumenta il rischio di sviluppare obesità e diabete
2013-01-01 Lamacchia, Carmela; La Gatta, Barbara; A., Schiavulli; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia
2013-01-01 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
La pasta di farro monococco non diminuirebbe il rischio di sviluppare il diabete
2013-01-01 Lamacchia, Carmela; La Gatta, Barbara; D'Agnello, P.; Fariello, S.; Lamacchia, Olga; Cignarelli, Mauro; DI LUCCIA, Aldo
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking.
2014-01-01 M., Faccia; A., Trani; P., Loizzo; R., Gagliardi; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo
Procedimento per la produzione di ingredienti alimentari da sottoprodotti e scarti vegetali.
2014-01-01 DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Study of proteolysis in river buffalo mozzarella cheese using a proteomics approach
2015-01-01 Petrella, G; Pati, Sandra; Gagliardi, R; Rizzuti, A; Mastrorilli, P; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo
Protein modifications in cooked pork products investigated by a proteomic approach.
2015-01-01 DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara; Nicastro, Annarita; Petrella, Giovanni; Lamacchia, Carmela; G., Picariello; La Gatta, Barbara
PROTEOMIC APPROACHES FOR PROTEOLYSIS STUDY OF SILTER CHEESES PRODUCED IN VALLEY AND ALPINE PASTURES
2015-01-01 La Gatta, B; Natale, A.; Rusco, G.; Palermo, Carmen; Chessa, S.; Nardiello, Donatella; Caroli, A; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. | 1-gen-2007 | Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio | |
Identification of minor anthocyanin pigments in grape skin extracts by HPLC-DAD-MS/MS | 1-gen-2008 | Pati, Sandra; Liberatore, MARIA TERESA; G., Gambacorta; La Gatta, Barbara; LA NOTTE, Ennio | |
Influence of cluster thinning on grape and wine composition and wine quality of “Syrah” and “Nero di Troia” | 1-gen-2008 | G., Gambacorta; Fragasso, Mariagiovanna; LA GATTA, Mirco; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio | |
Pre-fermentative cold maceration for the aroma enhancement of Aglianico and Montepulciano wines | 1-gen-2010 | Fragasso, M.; Antonacci, D.; Pati, Sandra; La Gatta, Barbara; La Gatta, M.; Coletta, A.; La Notte, E. | |
Phenolic composition of Aglianico and Nero di Troia grapes and wines as affected by cover cropping and irrigation | 1-gen-2011 | G., Gambacorta; D., Antonacci; M., la Gatta; M., Faccia; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; A., Coletta; E., La Notte | |
Aleatico wine as affected by cryomaceration | 1-gen-2011 | E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci | |
Influence of cluster thinning on volatile compounds of Syrah and Nero di Troia grapes and wines | 1-gen-2011 | Fragasso, Mariagiovanna; Pati, Sandra; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Tufariello; D., Antonacci; E., La Notte | |
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine | 1-gen-2012 | Lamacchia, Carmela; Nazzaro, F.; Petrella, G.; DE PILLI, Teresa; Lamparelli, S.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo | |
Interazione tra le proteine dell'orzo e della semola durante la pastificazione ed effetti sul comportamento alla cottura e l'accettabilità del prodotto | 1-gen-2012 | Lamacchia, Carmela; S., Lamaparelli; G., Petrella; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo | |
Paste funzionali di semola con soia ed orzo | 1-gen-2012 | Lamacchia, Carmela; Lamparelli, S.; Pati, Sandra; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo | |
Proteolysis in fermented and not fermented dry cured salumi | 1-gen-2013 | A., Nicastro; La Gatta, Barbara; G., Picariello; D., De Marzo; Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara | |
Effect of chestnut extract and chestnut fiber on viability of potential prebiotico Lactobacillus strains under gastrointestinal tract conditions | 1-gen-2013 | Blaiotta, G; la Gatta, B; Capua, M; Di Luccia, A; Coppola, R; Aponte, M. | |
La pasta di mais aumenta il rischio di sviluppare obesità e diabete | 1-gen-2013 | Lamacchia, Carmela; La Gatta, Barbara; A., Schiavulli; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo | |
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia | 1-gen-2013 | Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo | |
La pasta di farro monococco non diminuirebbe il rischio di sviluppare il diabete | 1-gen-2013 | Lamacchia, Carmela; La Gatta, Barbara; D'Agnello, P.; Fariello, S.; Lamacchia, Olga; Cignarelli, Mauro; DI LUCCIA, Aldo | |
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. | 1-gen-2014 | M., Faccia; A., Trani; P., Loizzo; R., Gagliardi; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo | |
Procedimento per la produzione di ingredienti alimentari da sottoprodotti e scarti vegetali. | 1-gen-2014 | DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara | |
Study of proteolysis in river buffalo mozzarella cheese using a proteomics approach | 1-gen-2015 | Petrella, G; Pati, Sandra; Gagliardi, R; Rizzuti, A; Mastrorilli, P; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo | |
Protein modifications in cooked pork products investigated by a proteomic approach. | 1-gen-2015 | DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara; Nicastro, Annarita; Petrella, Giovanni; Lamacchia, Carmela; G., Picariello; La Gatta, Barbara | |
PROTEOMIC APPROACHES FOR PROTEOLYSIS STUDY OF SILTER CHEESES PRODUCED IN VALLEY AND ALPINE PASTURES | 1-gen-2015 | La Gatta, B; Natale, A.; Rusco, G.; Palermo, Carmen; Chessa, S.; Nardiello, Donatella; Caroli, A; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo |
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