Sfoglia per Autore
Lactobacillus plantarum ITM21B fermentation product and chickpea flour enhance the nutritional profile of salt reduced bakery products
2019-01-01 Di Biase, M.; Bavaro, A. R.; Lonigro, S. L.; Pontonio, E.; Conte, A.; Padalino, L.; Minisci, A.; Lavermicocca, P.; Valerio, F.
Bioactive compounds from Norway spruce bark: Comparison among sustainable extraction techniques for potential food applications
2019-01-01 Spinelli, Sara; Costa, Cristina; Conte, Amalia; La Porta, Nicola; Padalino, Lucia; Del Nobile, Matteo Alessandro
Extract of Salicornia europaea in fresh pasta to enhance phenolic compounds and antioxidant activity
2019-01-01 Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta.
2019-01-01 Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A.
Food by-products to fortified pasta: A new approach for optimization
2019-01-01 Spinelli, S.; Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Fiordilatte cheese fortified with inulin from cichorium intybus or cynara cardunculus
2021-01-01 Melilli, M. G.; Costa, C.; Lucera, A.; Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Lactobacillus plantarum ITM21B fermentation product and chickpea flour enhance the nutritional profile of salt reduced bakery products | 1-gen-2019 | Di Biase, M.; Bavaro, A. R.; Lonigro, S. L.; Pontonio, E.; Conte, A.; Padalino, L.; Minisci, A.; Lavermicocca, P.; Valerio, F. | |
Bioactive compounds from Norway spruce bark: Comparison among sustainable extraction techniques for potential food applications | 1-gen-2019 | Spinelli, Sara; Costa, Cristina; Conte, Amalia; La Porta, Nicola; Padalino, Lucia; Del Nobile, Matteo Alessandro | |
Extract of Salicornia europaea in fresh pasta to enhance phenolic compounds and antioxidant activity | 1-gen-2019 | Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A. | |
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. | 1-gen-2019 | Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A. | |
Food by-products to fortified pasta: A new approach for optimization | 1-gen-2019 | Spinelli, S.; Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A. | |
Fiordilatte cheese fortified with inulin from cichorium intybus or cynara cardunculus | 1-gen-2021 | Melilli, M. G.; Costa, C.; Lucera, A.; Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile