Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 13 di 13
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Indagine preliminare sulla qualità di olive "Bella di Cerignola". Studio del quadro microbiologico in caso di conservazione non idonea. 1-gen-2008 Bevilacqua, Antonio; Gallo, Mariangela; Cannarsi, M.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Jaschke Ferreri, A.
Qualità microbiologica di olive da mensa della Daunia prodotte su scala artigianale 1-gen-2008 Bevilacqua, Antonio; Cannarsi, M.; Gallo, Mariangela; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Characterization and implications of Enterobacter cloacae strains, isolated from Italian table olives "Bella di Cerignola" 1-gen-2010 Bevilacqua, Antonio; Cannarsi, M; Gallo, Mariangela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Use of essential oils and plant extracts for food preservation. 1-gen-2010 Bevilacqua, Antonio; Gallo, Mariangela; Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Mincroencapsulation as a New Approach to Protect Active Compounds in Food 1-gen-2010 Gallo, Mariangela; Corbo, MARIA ROSARIA
Shelf life prolongation of fruit juices through essential oils and homogenization: a review 1-gen-2011 Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Campaniello, Daniela; D'Amato, Daniela; Gallo, Mariangela; Speranza, Barbara; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Modelling the survival of Enterobacter cloacae in a model olive cover brine solution 1-gen-2013 Bevilacqua, Antonio; Gallo, Mariangela; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Immobilization and microencapsulation of Lactobacillus plantarum: performances and in vivo applications 1-gen-2013 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Gallo, Mariangela; Speranza, Barbara; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Alginate beads and apple pieces as carriers for Saccharomyces cerevisiae var. boulardii, as representative of yeast functional starter cultures 1-gen-2014 Gallo, Mariangela; Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Sinigaglia, . G. R.; Corbo, MARIA ROSARIA
Use of alginate beads as carriers for lactic acid bacteria in a structured system and preliminary validation in a meat product 1-gen-2016 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Di Maggio, B.; Gallo, Mariangela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Encapsulation of Active Compounds in Fruit and Vegetable Juice Processing: Current State and Perspectives 1-gen-2017 Speranza, Barbara; Petruzzi, Leonardo; Bevilacqua, Antonio; Gallo, Mariangela; Campaniello, Daniela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Selection of wild lactic acid bacteria for sausages: Design of a selection protocol combining statistic tools, technological and functional properties 1-gen-2017 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Gallo, Mariangela; Campaniello, Daniela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Alginate-microencapsulation of Lactobacillus casei and Bifidobacterium bifidum: Performances of encapsulated microorganisms and bead-validation in lamb rennet 1-gen-2019 Bevilacqua, A.; Speranza, B.; Santillo, A.; Albenzio, M.; Gallo, M.; Sinigaglia, M.; Corbo, M. R.
Mostrati risultati da 1 a 13 di 13
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile