Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 27
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Valutazione dell’effetto del deficit idrico sulla composizione delle proteine di riserva del frumento duro mediante un approccio proteomico 1-gen-2010 Giuliani, MARCELLA MICHELA; Pompa, M.; Giuzio, L.; DE SANTIS, M.; Mentana, A.; Palermo, Carmen; Centonze, Diego; Flagella, Zina
Qualità salutistica del frumento duro valutata mediante determinazione dell'attività antiossidante 1-gen-2010 Tozzi, D.; Pompa, M.; DI BENEDETTO, N.; Prencipe, M.; LO STORTO, M.; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Nardella, Eugenio; DE SANTIS, M.; Giuzio, L.; Flagella, Zina
Analysis of gluten protein composition during grain filling in two durum wheat cultivars submitted to two water regimes 1-gen-2013 Giuliani, M. M.; De Santis, M. A.; Pompa, M.; Giuzio, L.; Flagella, Z.
Analysis of gluten proteins composition during grain filling intwo durum wheat cuktivars submitted to two water regimes 1-gen-2014 Giuliani, MARCELLA MICHELA; De Santis, M. A.; Pompa, M.; Giuzio, L.; Flagella, Zina
Differential Expression of Durum Wheat Gluten Proteome under Water Stress during Grain Filling 1-gen-2015 Giuliani, Marcella Michela; Palermo, Carmen; De Santis, Michele Andrea; Mentana, Annalisa; Pompa, Marianna; Giuzio, Luigia; Masci, Stefania; Centonze, Diego; Flagella, Zina
Proteomic strategies to support the identification of gluten and metabolic proteins in durum wheat 1-gen-2015 Palermo, Carmen; Mentana, Annalisa; Giuliani, MARCELLA MICHELA; De Santis, M. A.; Flagella, Zina; Masci, S.; Centonze, Diego
Exploring genetic differences in dietary fiber composition within old and modern durum wheat genotypes 1-gen-2015 De Santis, M. A.; Lovegrove, A.; Kosik, O.; De Vita, P.; Flagella, Zina; Shewry, P.
2-DE comparative gluten analysis between one modern and one old durum wheat genotype. 1-gen-2015 De Santis, M. A.; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, L.; De Vita, P.; Flagella, Zina
Assessment of Storage Protein Composition in Old and Modern Durum Wheat Genotypes 1-gen-2016 De Santis, M. A.; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, L.; De Vita, P; Flagella, Zina
Characterization of old and modern durum wheat genotypes in relation to gluten protein and dietary fibre composition 1-gen-2016 DE SANTIS, Michele
Confronto fra genotipi antichi e moderni di frumento duro in relazione alla composizione del glutine 1-gen-2017 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
MULTI-METHODOLOGY ANALYSIS OF GLUTEN QUALITY IN OLD AND MODERN DURUM WHEAT GENOTYPES 1-gen-2017 Andrea De Santis, Michele; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, Lugia; Flagella, Zina
Impatto delle strategie di concimazione azotata sulla qualità reologica di frumenti con differente destinazione d’uso 1-gen-2017 Blandino, M.; Reyneri, A.; Marti, A.; Pagani, M. A.; Visioli, G.; Marmiroli, N.; De Santis, M. A.; Giuliani, M. M.; Flagella, Z.
Differences in gluten protein composition between old and modern durum wheat genotypes in relation to 20th century breeding in Italy 1-gen-2017 De Santis, M. A.; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, L.; De Vita, P.; Lovegrove, A.; Shewry, P.; Flagella, Zina
XLVII Convegno Nazionale della Società Italiana di Agronomia (S.I.A.) 1-gen-2018 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Lovegrove, Alison; Flagella, Zina
Data set of enzyme fingerprinting of dietary fibre components (arabinoxylan and beta-glucan) in old and modern Italian durum wheat genotypes. 1-gen-2018 De Santis, M. A.; Kosik, O.; Passmore, D.; Flagella, Z.; Shewry, P.; Lovegrove, A
Comparison of the dietary fibre composition of old and modern durum wheat (Triticum turgidum spp. durum) genotypes 1-gen-2018 De Santis, M. A.; Kosik, O.; Passmore, D.; Flagella, Z.; Shewry, P. R.; Lovegrove, A.
Assessment of grain protein composition in old and modern Italian durum wheat genotypes 1-gen-2018 De Santis, Michele A.; Giuliani, Marcella M.; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Effect of Slow Release Fertilizers on Wheat Protein Composition in Relation to Biscuit-Making Quality 1-gen-2019 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Flagella, Zina; Reyneri, Amedeo; Blandino, Massimo
Impact of nitrogen fertilisation strategies on the protein content, gluten composition and rheological properties of wheat for biscuit production 1-gen-2020 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Flagella, Zina; Reyneri, Amedeo; Blandino, Massimo
Mostrati risultati da 1 a 20 di 27
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile