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Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 1-gen-2002 Severini, Carla; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; DE LORENZO, E.
Prevention of enzymatic browning in sliced potatoes by blanching in boiling saline solutions 1-gen-2003 Severini, C.; Baiano, A.; DE PILLI, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Studio degli effetti di pre-trattamenti diversi di acidificazione su alcuni parametri qualitativi di prodotti di origine vegetale 1-gen-2004 Derossi, Antonio; Palmieri, L.; DE GIORGI, A.; DE MARTINO, E.; Severini, Carla
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 1-gen-2004 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Palmieri, L.; DE PILLI, Teresa; Loiudice, R.
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 1-gen-2004 Fiore, Anna; Anese, Monica; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 1-gen-2004 DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 1-gen-2004 Giuliani, R.; Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Colelli, Giancarlo; Severini, Carla
Predizione del valore di attività dell’acqua in formulazioni alimentari complesse di origine vegetale. 1-gen-2004 Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 1-gen-2004 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Study on pH lowering in preserved asparagus cream 1-gen-2004 Derossi, Antonio; Palmieri, L.; DE GIORGI, A.; Loiudice, R.; Severini, Carla
Improving fatty extrudate structures with amylase and protease 1-gen-2004 DE PILLI, Teresa; Severini, Carla; Carbone, B. F.; Giuliani, R.; Derossi, Antonio
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 1-gen-2004 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Romaniello, Roberto; Derossi, Antonio
The study of acidifying blanching of pickled “Cicorino” leaves using response surface methodology 1-gen-2004 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Falcone, P. M.; Baiano, Antonietta; Massini, R.
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 1-gen-2004 Severini, Carla; Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Baiano, Antonietta
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 1-gen-2004 Severini, C.; Baiano, A.; DE PILLI, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Studio sulla separazione di fase di dressing a base vegetale 1-gen-2005 Derossi, Antonio; DE LORENZO, E.; Severini, Carla
Effetti di diverse condizioni luminose su alcuni indici di qualità di vegetali in foglia: studio sul prezzemolo 1-gen-2005 Derossi, Antonio; Fiore, A. G.; Severini, Carla
Study on different emulsifier to retain the fatty fraction during extrusion of fatty flours 1-gen-2005 DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 1-gen-2005 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio
Effects of operating conditions on oil loss and properties of products obtained by co-rotating twin-screw extrusion of fat meals: preliminary study 1-gen-2005 DE PILLI, Teresa; Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Derossi, Antonio; Arhaliass, A.; Legrand, J.
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