Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 56
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
La cuccia nel PET 1-gen-2005 Mentana, Annalisa; Muratore, G; Baiano, Antonietta; Tamagnone, P; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Polymeric materials as packaging for Apulia table wines 1-gen-2006 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; M., Tufariello; G., Gambacorta; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Use of the Generalized Maxwell Model for Describing the Stress Relaxation Behavior of Solid-Like Foods 1-gen-2007 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Chillo, Stefania; Mentana, Annalisa; Baiano, Antonietta
La bottiglia monodose è di plastica 1-gen-2008 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; Gambacorta, G.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; La Notte, E.
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages. 1-gen-2009 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Biodegradable Poly-lactic acid package for the storage of carbonic maceration wine 1-gen-2010 Pati, Sandra; Mentana, Annalisa; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
PHOSPHOPROTEOMIC ANALYSIS BY ION TRAP MASS SPECTROMETRY WITH COMBINED CID–ETD FRAGMENTATION 1-gen-2010 Natale, Anna; Mentana, Annalisa; Nardiello, Donatella; Palermo, Carmen; Centonze, Diego
MASS SPECTROMETRY HYPHENATED TECHNIQUES FOR THE ANALYSIS OF VOLATILES AND PEPTIDES IN SOFT CHEESE 1-gen-2015 Natale, A.; Mentana, A.; Palermo, C.; Conte, A.; Nardiello, D.; Quinto, M.; Del Nobile, A. M.; Centonze, D.
Effects of the oak chips treatment on phenolic and volatile composition of red wine: the case of aglianico and montepulciano 1-gen-2015 Baiano, Antonietta; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; DE GIANNI, Antonio
MASS SPECTROMETRY HYPHENATED TECHNIQUES FOR THE ANALYSIS OF VOLATILES AND PEPTIDES IN SOFT CHEESE 1-gen-2015 Natale, Anna; Mentana, Annalisa; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Nardiello, Donatella; Quinto, Maurizio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego
CORRELATION BETWEEN FLAVOUR COMPOUNDS, PEPTIDE PROFILE AND SHELF LIFE OF PACKAGED SOFT CHEESE 1-gen-2015 Conte, Amalia; Mentana, Annalisa; Cristina, C.; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Nardiello, Donatella; Centonze, Diego; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Proteomic strategies to support the identification of gluten and metabolic proteins in durum wheat 1-gen-2015 Palermo, Carmen; Mentana, Annalisa; Giuliani, MARCELLA MICHELA; De Santis, M. A.; Flagella, Zina; Masci, S.; Centonze, Diego
Differential Expression of Durum Wheat Gluten Proteome under Water Stress during Grain Filling 1-gen-2015 Giuliani, Marcella Michela; Palermo, Carmen; De Santis, Michele Andrea; Mentana, Annalisa; Pompa, Marianna; Giuzio, Luigia; Masci, Stefania; Centonze, Diego; Flagella, Zina
The effect of in-amphorae aging on quality of minutolo white wine made from cryomacerated grapes under reductive conditions 1-gen-2015 Baiano, Antonietta; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; Varva, Gabriella
FUSARIUM spp. IN WHEAT: SPME-GC-MS OF VOLATILE COMPOUNDS FOR IDENTIFICATION OF INFECTION INDICATORS 1-gen-2015 Lupi, Francesca; Palermo, Carmen; Quinto, Maurizio; Nardiello, Donatella; Mentana, Annalisa; Moretti, A.; Frisullo, Salvatore; Centonze, Diego
Fusarium graminearum and Fusarium culmorum in wheat: SPME-GC_MS of volatile compounds for identification of infection indicators. 1-gen-2015 Lupi, Francesca; Palermo, Carmen; Quinto, Maurizio; Nardiello, Donatella; Mentana, Annalisa; Moretti, Antonio; Frisullo, Salvatore; Centonze, Diego
Fusarium Spp. nel grano: SPME-GC-MS della componente volatile per l'individuazione di indicatori d'infezione. 1-gen-2015 Lupi, Francesca; Palermo, Carmen; Quinto, Maurizio; Nardiello, Donatella; Mentana, Annalisa; Frisullo, Salvatore; Centonze, Diego
Effects of the treatment with oak chips on color‑related phenolics, volatile composition, and sensory profile of red wines: the case of Aglianico and Montepulciano 1-gen-2016 Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Mass spectrometry hyphenated techniques for the analysis of volatiles and peptides in soft cheese: Useful tools for the shelf life optimization 1-gen-2016 Mentana, Annalisa; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Nardiello, Donatella; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego
Colour‑related phenolics, volatile composition, and sensory profile of Nero di Troia wines treated with oak chips or by micro‑oxygenation 1-gen-2016 Baiano, Antonietta; Gianni, Antonio De; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Mostrati risultati da 1 a 20 di 56
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile