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Utilizzazione di biocatalizzatori immobilizzati in alcune tecnologie innovative.
1985-01-01 J., Rossi; F., Clementi; Gobbetti, Marco; S., Haznedari
CO2 synthesis by immobilized yeast cells to produce kefir.
1985-01-01 Clementi, F; Rossi, J; Gobbetti, Marco
Utilizzazione dell'acqua di vegetazione per produrre biomassa cellulare.
1986-01-01 Gobbetti, Marco
Biomass from the grape must by Kluyveromyces fragilis.
1986-01-01 Gobbetti, Marco; S., Haznedari
CO2 production in kefir by Torulopsis sphaerica immobilized cells.
1986-01-01 Gobbetti, Marco; Clementi, F; Rossi, J.
Tobacco plant protein extraction technology. Solid state fermentation of the fibrous by-products be selected fungi.
1986-01-01 Gobbetti, Marco; Clementi, F; Rossi, J; Fantozzi, P.
Osservazioni sulla tecnologia del pecorino abruzzese.
1986-01-01 J., Rossi; F., Clementi; Gobbetti, Marco; A., Franciosini; F., Cofini
Aspetti nutrizionali e tecnologici del latte di capra.
1988-01-01 Rossi, J; Gobbetti, Marco; Clementi, F; Damiani, P; Panella, F.
Il latte per l'impiego tecnologico.
1988-01-01 Rossi, J; Clementi, F; Gobbetti, Marco
Produzione di acido citrico da Aspergillus niger in fermentazioni in stato solido di residui ed eccedenze del settore agro-alimentare.
1988-01-01 J., Rossi; F., Clementi; F., Durso; Gobbetti, Marco
Direct field sowing of tobacco using seed encapsuled in non conventional substrates.
1988-01-01 J., Rossi; Gobbetti, Marco; F., Clementi; P., Fantozzi; G., Covarelli
Produzione di CO2 in yogurt da parte di Mucor spinosus v. Tieghem.
1989-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi; N., Sabatini; M., Ribaldi
Disattivazione termica e riattivazione di proteasi e amminopeptidasi di microrganismi psicrotrofici.
1989-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi; N., Sabatini
Jerusalem artichoke plant protein extraction technology. Solid state fermentation of the fibrous by-products by selected fungi.
1989-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Clementi, F; Fantozzi, P.
Carbon dioxide synthesis by immobilized yeast cells in kefir production.
1989-01-01 F., Clementi; Gobbetti, Marco; J., Rossi
Wheat and maize flours as media for lactic acid beverages.
1989-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Studio di interazioni tra microrganismi in formaggio grana con difetto.
1989-01-01 J., Rossi; Gobbetti, Marco; A., Rossi; E., Clementi
Milk prefermentation in fresh cheese manufacture. Il. Study of the effect of a continuous process on the quality and storage of the product.
1990-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Alternative Lactic Acid Baverages procuced from wheat and maize flours.
1990-01-01 Rossi, J; Gobbetti, Marco
Milk prefermentation in fresh cheese manufacture. I. Study ofimmobilized lactic acid bacteria cells.
1990-01-01 J., Rossi; Gobbetti, Marco; P., Soccio
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