Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 28
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Shelf life elongation of extra virgin olive oil 1-gen-2014 Conto', Francesco; Pellegrini, G.; Camposeo, S.
Economic sustainability of olive cropping systems in Apulia region 1-gen-2014 Conto', Francesco; Pellegrini, G.; Faccilongo, Nicola; Camposeo, S.
Allungamento della shelf life e sostenibilità nell’olio extra vergine d’oliva 1-gen-2014 Contò, Francesco; Pellegrini, Giustina; Faccilongo, Nicola; Camposeo, Salvatore
Orticoltura 1-gen-2015 Conto', Francesco; Pellegrini, Giustina
Sustainability and shelf life extension in extravirgin olive oil 1-gen-2015 Conto', Francesco; Pellegrini, Giustina; Corso, Gaetano
Italian consumers’ preferences regarding wheat flour “type 1” information and price 1-gen-2015 Conto', Francesco; Lamonaca, E.; Conte, A.; Fiore, Mariantonietta; Pellegrini, G.
Le piante aromatiche 1-gen-2015 Conto', Francesco; Pellegrini, Giustina
Le piante dell'orto di aiuto 1-gen-2015 Conto', Francesco; Pellegrini, Giustina
Green Competition: an Innovative Marketing Tool? An Empirical Investigation in the Wine Sector in Apulia 1-gen-2015 Conto', Francesco; Rabino, S.; Silvestri, R.; Fiore, M.; Pellegrini, G.
Ecophysiological response to water stress and regulation of gene expression for a 9-cis-epoxycarotenoid dioxygenase in Vitis vinifera L. 'Italia' 1-gen-2015 Di Rienzo, V.; Montemurro, C.; Strippoli, G.; Fanelli, V.; De Giovanni, C.; Antonacci, Daniele; Vivaldi, G. A.; Pellegrini, G.; Blanco, Antonio; Camposeo, S.; Miazzi, M.
Reducing food losses: A (dis)-opportunity cost model 1-gen-2015 Fiore, Mariantonietta; Contò, Francesco; Pellegrini, Giustina
The environmental monitoring action of producer organization association 1-gen-2015 Pellegrini, G; Ingrao, C; Tricase, Caterina
THE ROLE OF PO IN THE PROMOTION OF ECONOMIC AND ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY: THE CASE STUDY OF APROLI BARI 1-gen-2015 Pellegrini, Giustina; Silvestri, Raffaele; Camposeo, Salvatore
Ghg And Cattle Farming: A Multilevel Fixed Model For Co-Assessing Eco-Impacts And Performances 1-gen-2016 Fiore, Mariantonietta; Spada, Alessia; Pellegrini, Giustina; Conto', Francesco
The role of PO in the promotion of economic and environmentak sustainability: the case study of Aproli Bari. 1-gen-2016 Pellegrini, Giustina; Faccilongo, Nicola; Camposeo, Salvatore
The role of agricultural policies on environmental sustainability and human health: An explorative analysis in the OECD countries 1-gen-2016 Pellegrini, Giustina; Gallo, Crescenzio; Conto', Francesco
Economia circolare e scarti nelle filiere agroalimentari: prima indagine esplorativa sullo stato dell'arte 1-gen-2017 Faccilongo, N.; Pellegrini, G.; La Sala, P.
Sustainability and shelf life extension: the case studies of fresh cut salad, extra virgin olive oil and vegetable derivate 1-gen-2017 Pellegrini, Giustina
ECONOMIC SUSTAINABILITY OF THE OIL OLIVE HIGH AND SUPER-HIGH DENSITY CROPPING SYSTEMS IN ITALY 1-gen-2017 Pellegrini, Giustina; LA SALA, Piermichele; Camposeo, S.; Conto', Francesco
Attitude toward food waste reduction: the case of Italian consumers 1-gen-2017 Fiore, M.; Pellegrini, G.; LA SALA, Piermichele; Conte, Alessandra; Liu, B.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 28
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile