Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 22
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Molecular characterization of lactic acid populations associated with wine spoilage 1-gen-2003 Beneduce, Luciano; Spano, Giuseppe; Vernile, Anna; Tarantino, D; Massa, Salvatore
Studio sulle caratteristiche chimiche del Pecorino Siciliano durante la maturazione 1-gen-2003 Vernile, Anna; Tom, Beresford; Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano; Fox, P; Massa, Salvatore
Cloning, molecular characterization and expression analysis of small heat shock genes isolated from wine Lactobacillus plantarum 1-gen-2004 Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Vernile, Anna; Massa, Salvatore
Influence of freezing temperature on survival of Escherichia coli O157:H7. 1-gen-2004 Vernile, Anna; Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano; Massa, Salvatore
A beta glucosidase gene isolated from wine Lactobacillus plantarum is down regulated by abiotic stresses 1-gen-2004 Spano, Giuseppe; Vernile, Anna; Capozzi, Vittorio; Rinaldi, A.; Ugliano, M.; Massa, S.
Molecular characterization of lactic acid populations associated with wine spoilage 1-gen-2004 Beneduce, Luciano; Spano, Giuseppe; Vernile, Anna; Tarantino, D.; Massa, Salvatore
Cloning, molecular characterization and expression analysis of two small heat shock genes isolated from wine Lactobacillus plantarum. 1-gen-2004 Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Vernile, Anna; Massa, Salvatore
Microbiological and chemical characteristics of “monti dauni meridionali” Caciocavallo cheese 1-gen-2006 Vernile, Anna; Spano, Giuseppe; Lecce, A.; Tarantino, D.; Beneduce, Luciano; Massa, Salvatore
I geni codificanti per small heat shock proteins sono essenziali per la crescita di Lactobacillus plantarum. 1-gen-2006 U., Della Vella; Fiocco, Daniela; Vernile, Anna; Massa, Salvatore; Spano, Giuseppe
Characterization of wine Lactobacillus plantarum by PCR-DGGE and RAPD-PCR analysis and identification of Lactobacillus plantarum strains able to degrade arginine 1-gen-2006 Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano; DE PALMA, Laura; Quinto, Maurizio; Vernile, Anna; Massa, Salvatore
Chemical Studies of Pecorino Siciliano Cheese throughout Ripening 1-gen-2007 Vernile, Anna; Beresford, Tp; Spano, Giuseppe; Massa, Salvatore; Fox, Pf
Regulation of stress response in Lactobacillus 1-gen-2007 Fiocco, Daniela; Capozzi, Vittorio; Vernile, Anna; D., Pepe; P., Hols; Spano, Giuseppe
Genotypic characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Pecorino 1-gen-2008 Vernile, Anna; G., Giammanco; Spano, Giuseppe; T. P., Beresford; Massa, Salvatore
Biodiversity of Staphylococcus Species in Pecorino Siciliano Cheese 1-gen-2009 Vernile, Anna; Spano, Giuseppe; Beresford, Tom; Fox, F; Massa, Salvatore
Sicurezza microbiologica di insalate di IV gamma presenti sul mercato pugliese 1-gen-2010 Nabi, A. Q.; Ferrarap, ; Al Mustafa, M. A.; Vernile, Anna; Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA; Massa, Salvatore; Spano, Giuseppe
Survival of Staphylococcus aureus in bottled natural mineral water 1-gen-2010 Vernile, Anna; Beneduce, Luciano; Spano, Giuseppe; Massa, Salvatore
Occurrence of Vibrio vulnificus in mussel farms from the Varano lagoon environment 1-gen-2010 Beneduce, Luciano; Vernile, Anna; Spano, Giuseppe; Massa, Salvatore; Lamacchia, F. AND OLIVER J. D.
PCR-based Quality Control of Listeria spp. and L. monocytogenes in Ready-To-Eat Salads Sold in Italy 1-gen-2011 Nabi, A. Q.; Vernile, Anna; Spano, Giuseppe; Lasalandra, A.; Beneduce, Luciano; Colelli, Giancarlo; Massa, Salvatore
PCR-based quality control of Listeria spp. and L. monocytogenes in Ready-To-Eat Salads sold in Puglia Region (Italy). 1-gen-2011 Ari Q., Nabi; Vernile, Anna; Spano, Giuseppe; Giovanna, Lasalandra; Beneduce, Luciano; Colelli, Giancarlo; Massa, Salvatore
Fresh-cut pineapple as a new carrier of probiotic lactic acid bacteria 1-gen-2014 Russo, Pasquale; de CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA; Vernile, Anna; Amodio, MARIA LUISA; Arena, MATTIA PIA; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Mostrati risultati da 1 a 20 di 22
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile