Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Rapid and automatable determination of ochratoxin A in wine based on microextraction by packed sorbent followed by HPLC-FLD 1-gen-2016 Savastano, MARIA LUISA; Losito, Ilario; Pati, Sandra
Genetic and chemical characterization of pomegranate (Punica granatum L) cultivars grown in southern Italy 1-gen-2017 Akkak, A.; de Chiara, M. L.; Savastano, M. L.; Venerito, P.; Luchetti, L.
Fermentation – based food: influence of processing on product quality 1-gen-2018 Savastano, MARIA LUISA
Evolution of phenolic and volatile compounds during bottle storage of a white wine without added sulfite 1-gen-2020 Pati, S.; Crupi, P.; Savastano, M. L.; Benucci, I.; Esti, M
Influence of the production technology on kefir characteristics: Evaluation of microbiological aspects and profiling of phosphopeptides by LC-ESI-QTOF-MS/MS 1-gen-2020 Savastano, M. L.; Pati, S.; Bevilacqua, A.; Corbo, M. R.; Rizzuti, A.; Pischetsrieder, M.; Losito, I.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile