Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 46
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Resitance to abiotic stresses in Durum wheat: which ideotype? 1-gen-2000 DI FONZO, N.; Flagella, Zina; Campanile, R. G.; Stoppelli, M. C.; Spano, Giuseppe; Rascio, A.; Russo, M.; Trono, D.; Padalino, L.; Laus, M.; DE VITA, P.; Shewry, P. R.; Lawlor, D.; Troccoli, A.
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 1-gen-2001 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
Prolamin Composition, Mixing proeprties and gluten index of transgenic durum wheat lines with a modified gluten protein trafficking 1-gen-2002 Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; C., Riefolo; V., Giovanniello; G., Borrelli; LA NOTTE, Ennio; N., DI FONZO; AND P., Shewry
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 1-gen-2005 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. 1-gen-2005 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 1-gen-2006 Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 1-gen-2006 Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A.
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes 1-gen-2010 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Padalino, Lucia; P., Loizzo; A., Trani; D., Antonacci; LA NOTTE, Ennio
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta-making. 1-gen-2010 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; Padalino, L.; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta making 1-gen-2010 Lamacchia, C.; Baiano, A.; Lamparelli, S.; Padalino, L.; La Notte, E.; Diluccia, A.
Formulation Optimization of Gluten-Free Functional Spaghetti Based on Maize Flour and Oat Bran Enriched in b-Glucans 1-gen-2011 Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Sepielli and Matteo Alessandro Del Nobile, Grazia
Procedimento per la produzione di pasta alimentare 1-gen-2011 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Padalino, Lucia; Sepielli, Grazia; Mastromatteo, Marcella
Technological and Economic Optimization of Functional Ready to Eat Meal 1-gen-2012 Conte, Amalia; Stasi, Antonio; Pilone, Vittoria; Gammariello, D.; Padalino, L.; Bimbo, Francesco; Lopolito, Antonio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effects of hydrocolloids on chemical properties and cooking quality of gluten-free spaghetti 1-gen-2013 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; De Vita, P.; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Manufacture and characterization of gluten-free spaghetti enriched with vegetable flour 1-gen-2013 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Cozzolino, Flora; Del Nobile, M. A.
Milling process of cereal grains and quality of flours 1-gen-2014 Rana, ROBERTO LEONARDO; Tricase, Caterina; Padalino, Lucia; Marcella, Mastromatteo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia
Effect of durum wheat cultivars on physico-chemical and sensory properties of spaghetti 1-gen-2014 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour 1-gen-2014 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
New Approach to Enrich Pasta with Polyphenols from Grape Marc 1-gen-2015 Marinelli, V.; Padalino, L.; Nardiello, Donatella; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Padalino, Lucia
Durum Wheat Whole-meal Spaghetti with Tomato Peels: How By-product. Particles Size Can Affect Final Quality of Pasta 1-gen-2015 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D; Sicari, V; Pellicanò, Tm; Poiana, M; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Mostrati risultati da 1 a 20 di 46
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile