Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 39
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Kalman filter quantitative resolution of overlapped shifted peaks after optimal alignment by simulated annealing 1-gen-1995 Rotunno, Taddeo
Decay of fention in green table olives. 1-gen-1997 Rotunno, Taddeo; R., DI CATERINA; L., Argenti
Effects of graded levels of dietary rumen-protected fat on milk characteristics of Comisana ewes 1-gen-1998 Rotunno, Taddeo; Sevi, AGOSTINO CARMELO; DI CATERINA, R.; Muscio, Antonio
Rumen-protected methionine or lysine supplementation of Comisana ewes’ diets on milk fatty acid composition. 1-gen-1998 Sevi, AGOSTINO CARMELO; Rotunno, Taddeo; R., DI CATERINA; Muscio, Antonio
Rumen protected methionine or lysine supplementation of Comisana ewes' diets: effects on milk fatty acid composition. 1-gen-1998 Sevi, AGOSTINO CARMELO; Rotunno, Taddeo; DI CATERINA, R.; Muscio, Antonio
Determination of gibberellic acid in tomatoes, processed tomato products and grapes. 1-gen-1999 Rotunno, Taddeo; L., Argenti; R., DI CATERINA
Effects of intramuscular injection of a-tocopheryl acetate on fatty acid profile in lamb liver. International. 1-gen-1999 G., Oriani; G., Salvatori; R., DI CATERINA; Rotunno, Taddeo
Effect of supplementary irrigation on seed yield and oil quality of sunflower (Helianthus annus L.) grown in a sub-arid environment 1-gen-2000 Flagella, Zina; Rotunno, Taddeo; DI CATERINA, R.; DE SIMONE, G.; Ciciretti, L.; DE CARO, Antonio
Survey of Aflatoxin M1 level in cow milk from Puglia Italy 1-gen-2001 Palermo, D.; Palermo, Carmen; Rotunno, Taddeo
Effects of solar radiation on the fatty acid composition in milk of Comisana ewes 1-gen-2002 Sevi, AGOSTINO CARMELO; Rotunno, Taddeo; DI CATERINA, R.; Muscio, Antonio
THE FATTY ACID COMPOSITION OF EWE MILK, AS AFFECTED BY SOLAR RADIATION UNDER HIGH AMBIENT TEMPERATURE 1-gen-2002 Sevi, AGOSTINO CARMELO; Rotunno, Taddeo; DI CATERINA, R.; Muscio, Antonio
Quality of milk and Caciocavallo cheese from Podolica and Italian Fresian cows 1-gen-2002 Quinto, Maurizio; Rotunno, Taddeo; Di Caterina, Roberto Carlo; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Qualità del latte e del caciocavallo ottenuto da vacche podoliche e frisone italiane 1-gen-2002 Quinto, Maurizio; Rotunno, Taddeo; Di Caterina, Roberto Carlo; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Occurrence of Ochratoxin A in some cereals from Puglia (Italy) 1-gen-2002 Palermo, D.; Pietrobono, P.; Palermo, Carmen; Rotunno, Taddeo
Changes in seed yield and oil fatty acid composition of high oleic sunflower (Helianthus annus L.) hybrids in relation to the sowing date and the water regime 1-gen-2002 Flagella, Zina; Rotunno, Taddeo; Tarantino, Emanuele; DI CATERINA, R.; DE CARO, Antonio
Influenza del Trattamento Superficiale sulla Qualita’ e sulla Sicurezza Igienico-Sanitaria del Canestrato Pugliese: Aspetti Biochimici, Tecnologici e Tossicologici 1-gen-2003 Spadaccino, Giuseppina; Quinto, Maurizio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Ciccarone, Claudio; Rotunno, Taddeo
Effetti dell’irrigazione con acqua salmastra sulla produzione e sulla composizione acidica dell’olio in ibridi di girasole (Helianthus annuus L.) a diverso contenuto in acido oleico. 1-gen-2003 Flagella, Zina; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Rotunno, Taddeo; DI CATERINA, R.; Tarantino, Emanuele; DE CARO, Antonio
Ewe milk fatty acid composition as affected by solar radiation under high ambient temperature. 1-gen-2003 Sevi, AGOSTINO CARMELO; Rotunno, Taddeo; Caterina, R. DI; Albenzio, Marzia; Muscio, Antonio
Valutazione della contaminazione da metalli pesanti nelle semole e nelle farine: screening e nuovo approccio analitico 1-gen-2003 Quinto, Maurizio; M., Dentico; Centonze, Diego; G. E., De Benedetto; Rotunno, Taddeo
Quality of Milk and Caciocavallo Cheese From Farms Rearing Podolica and Italian Fresian Cows 1-gen-2003 Quinto, Maurizio; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Di Caterina, Roberto Carlo; Albenzio, Marzia; Muscio, Antonio; Rotunno, Taddeo
Mostrati risultati da 1 a 20 di 39
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile