Sfoglia per Autore PADALINO, LUCIA
Resitance to abiotic stresses in Durum wheat: which ideotype?
2000-01-01 DI FONZO, N.; Flagella, Zina; Campanile, R. G.; Stoppelli, M. C.; Spano, Giuseppe; Rascio, A.; Russo, M.; Trono, D.; Padalino, L.; Laus, M.; DE VITA, P.; Shewry, P. R.; Lawlor, D.; Troccoli, A.
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
Prolamin Composition, Mixing proeprties and gluten index of transgenic durum wheat lines with a modified gluten protein trafficking
2002-01-01 Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; C., Riefolo; V., Giovanniello; G., Borrelli; LA NOTTE, Ennio; N., DI FONZO; AND P., Shewry
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche
2005-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties.
2005-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche
2006-01-01 Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche
2006-01-01 Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A.
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes
2010-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Padalino, Lucia; P., Loizzo; A., Trani; D., Antonacci; LA NOTTE, Ennio
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta making
2010-01-01 Lamacchia, C.; Baiano, A.; Lamparelli, S.; Padalino, L.; La Notte, E.; Diluccia, A.
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta-making.
2010-01-01 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; Padalino, L.; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Formulation Optimization of Gluten-Free Functional Spaghetti Based on Maize Flour and Oat Bran Enriched in b-Glucans
2011-01-01 Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Sepielli and Matteo Alessandro Del Nobile, Grazia
Procedimento per la produzione di pasta alimentare
2011-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Padalino, Lucia; Sepielli, Grazia; Mastromatteo, Marcella
Technological and Economic Optimization of Functional Ready to Eat Meal
2012-01-01 Conte, Amalia; Stasi, Antonio; Pilone, Vittoria; Gammariello, D.; Padalino, L.; Bimbo, Francesco; Lopolito, Antonio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effects of hydrocolloids on chemical properties and cooking quality of gluten-free spaghetti
2013-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; De Vita, P.; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Manufacture and characterization of gluten-free spaghetti enriched with vegetable flour
2013-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Cozzolino, Flora; Del Nobile, M. A.
Milling process of cereal grains and quality of flours
2014-01-01 Rana, ROBERTO LEONARDO; Tricase, Caterina; Padalino, Lucia; Marcella, Mastromatteo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour
2014-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Effect of durum wheat cultivars on physico-chemical and sensory properties of spaghetti
2014-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta
2015-01-01 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Sicari, V; Poiana M, T. M. Pellicanò2; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Durum Wheat Whole-meal Spaghetti with Tomato Peels: How By-product. Particles Size Can Affect Final Quality of Pasta
2015-01-01 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D; Sicari, V; Pellicanò, Tm; Poiana, M; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Resitance to abiotic stresses in Durum wheat: which ideotype? | 1-gen-2000 | DI FONZO, N.; Flagella, Zina; Campanile, R. G.; Stoppelli, M. C.; Spano, Giuseppe; Rascio, A.; Russo, M.; Trono, D.; Padalino, L.; Laus, M.; DE VITA, P.; Shewry, P. R.; Lawlor, D.; Troccoli, A. | |
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
Prolamin Composition, Mixing proeprties and gluten index of transgenic durum wheat lines with a modified gluten protein trafficking | 1-gen-2002 | Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; C., Riefolo; V., Giovanniello; G., Borrelli; LA NOTTE, Ennio; N., DI FONZO; AND P., Shewry | |
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche | 1-gen-2005 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. | 1-gen-2005 | DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio | |
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche | 1-gen-2006 | Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo | |
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche | 1-gen-2006 | Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A. | |
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes | 1-gen-2010 | DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Padalino, Lucia; P., Loizzo; A., Trani; D., Antonacci; LA NOTTE, Ennio | |
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta making | 1-gen-2010 | Lamacchia, C.; Baiano, A.; Lamparelli, S.; Padalino, L.; La Notte, E.; Diluccia, A. | |
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta-making. | 1-gen-2010 | Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; Padalino, L.; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo | |
Formulation Optimization of Gluten-Free Functional Spaghetti Based on Maize Flour and Oat Bran Enriched in b-Glucans | 1-gen-2011 | Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Sepielli and Matteo Alessandro Del Nobile, Grazia | |
Procedimento per la produzione di pasta alimentare | 1-gen-2011 | DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Padalino, Lucia; Sepielli, Grazia; Mastromatteo, Marcella | |
Technological and Economic Optimization of Functional Ready to Eat Meal | 1-gen-2012 | Conte, Amalia; Stasi, Antonio; Pilone, Vittoria; Gammariello, D.; Padalino, L.; Bimbo, Francesco; Lopolito, Antonio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Effects of hydrocolloids on chemical properties and cooking quality of gluten-free spaghetti | 1-gen-2013 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; De Vita, P.; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
Manufacture and characterization of gluten-free spaghetti enriched with vegetable flour | 1-gen-2013 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Cozzolino, Flora; Del Nobile, M. A. | |
Milling process of cereal grains and quality of flours | 1-gen-2014 | Rana, ROBERTO LEONARDO; Tricase, Caterina; Padalino, Lucia; Marcella, Mastromatteo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia | |
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour | 1-gen-2014 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
Effect of durum wheat cultivars on physico-chemical and sensory properties of spaghetti | 1-gen-2014 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Sicari, V; Poiana M, T. M. Pellicanò2; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Durum Wheat Whole-meal Spaghetti with Tomato Peels: How By-product. Particles Size Can Affect Final Quality of Pasta | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D; Sicari, V; Pellicanò, Tm; Poiana, M; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile